квіти на стіл гостей

Композиції на столи гостей

Не втрачайте чудової нагоди безкоштовної консультації професійного флориста.

Безкоштовна консультація:
(067) ‎883-51-87

квіти квіти на стіл гостейвесільна флористикаоформлення столу гостей композиція квіти квіти мартінкаквіти на стіл мартінкафлористикавесілля львівсвадьба львовоформлення весілля львівквіти на стіл гостей

Сценарій вдалого, романтичного, оригінального весілля потребує врахування багатьох деталей, тонкощів. Серед них особливе значення мають композиції на столи гостей, ціна яких може варіюватися залежно від застосованих матеріалів, загального терміну виконання декоративних робіт.

На щастя, сучасна сфера флористики та декору пропонує замовникам широкий асортимент оздоблювальних варіацій, з допомогою яких можна сформувати по-справжньому ексклюзивні, неперевершені, ефектні й естетично довершені мініатюри на столах запрошених.

Перед тим, як замовляти той чи інший різновид мистецького витвору цієї категорії, необхідно належним чином обміркувати деталі на кшталт загальної тематики й атмосфери свята, стилі одягу наречених, свідків. Важливо також акцентувати на кольорах, що переважають у контексті загального оформлення бенкетного залу. Звісно, особливо враховуються смакові побажання наречених, для яких, власне, планується виняткова подія.

Композиції на столах гостей – Львів, а саме популярні львівські студії флористики та декору пропонують клієнтам великий вибір неперевершених та водночас практичних ідей для втілення вдалого й гармонійного декорування свята – можуть відрізнятися розміром, кольоровою палітрою, застосованими матеріалами. Серед останніх найбільшою популярністю користуються живі квіти.

Нижче пропонуємо розглянути найбільш розповсюджені композиції з прикрас, якими актуально та вигідно прикрашати столи для запрошених.

Мініатюрні ікебани з живих квітів. До цієї категорії прикрашальних елементів належать розкішні конструкції, які традиційно розміщують у дерев’яних вазах квадратної або прямокутної форми. Крім того, такі композиції гармонійно дивляться у скляних округлених вазочках, а також у келихах а-ля для мартіні, вина. Можуть навіть підбирати витончені чайні чашки для облаштування цієї ікебани. В будь-якому разі весільні композиції на столи гостей, ціни яких є оптимальною у нашій студії флористики та декору, вдало підкреслять витонченість, харизму, неповторність особливого свята.    

Квіткові проекти у довгих вазах. Їм притаманна лаконічність, витриманість, доречна скромність у поєднанні з вишуканістю й довершеністю смаку.

Унікальні конструкції підвісного типу. У такий спосіб можна досягнути різноманітності, цілісності, оригінальності підготовленого залу. Квіткові композиції, грамотно організовані у спеціальних підвісних елементах, спроможні оптимально доповнити вертикальний простір бенкетного приміщення. Як правило, у подібних випадках експериментують з проектами типу квіткових люстр, підвісних скляних ваз, наповнених живими квітами.

Вінтажний стиль декорування. Це ексклюзивні квіткові композиції на столах гостей, замовити які рекомендуємо на нашому сайті з урахуванням демократичної ціни та перевіреної якості кінцевого продукту. Оформлення столів для запрошених у вінтажному форматі передбачає наявність допоміжних деталей у вигляді, скажімо, пташиних кліток, світлих керамічних аксесуарів, що натякають на старовину. Доповнюють таке декорування ще й спеціальними частинами меблів або старих книжок. Вишукано, тематично, неповторно.

Унікальні композиції-стійки. До їхнього складу можуть входити стійки будь-яких параметрів з додаванням вишуканих квіткових вставок. Конструкції цього різновиду враховують використання базового елементу на кованій, дерев’яній, скляній чи пластиковій основі. Такі елементи бувають прямими або фігурними. Формат, колір, остаточне оформлення стійок компонується відповідно до загального стилю особливого дійства.

Декоративні підставки з розгалуженнями. Ексклюзивне рішення для прикраси столів на весілля, коли високі канделябри гармонійно доповнюють вишуканими квітами і свічками. Таким чином з’являється унікальна нагода додати до настрою свята ноток розкоші, особливого романтизму, екстравагантності. Спеціальні підставки доречно також оздоблювати листям, гілочками, намистом, що ненав’язливо витиметься по ніжці канделябру.

Гірлянди з живих квітів. Правильно компонуючи заздалегідь продумані квіткові елементи із зеленню, можна отримати неперевершену композицію-прикрасу. У подібних ситуаціях актуально використовувати розмаринові, евкаліптові, фісташкові, хвойні гілочки, а також плющ, рускус, аспарагус, піттоспорум, амаранту, папороть, мох.

Геометрія і металік. На перший погляд, можливо, таке поєднання виявиться незвичним і дивним, але воно вже встигло завоювати прихильність чималого сегменту клієнтів! Адже геометричні фігури у стилі металік гарантуватимуть приголомшливий та вишуканий вигляд як столів для запрошених, так і всього бенкетного приміщення. Для такого функціонального навантаження традиційно застосовують вази найрізноманітнішої форми, кольору, формату у комбінації з фігурами на кшталт ромбу, куба, кулі. Всередині цих фігурок досвідчені флористи майструють ексклюзивні квіткові шедеври.

Композиції на столи гостей
9.7 з 10 базується на 271 відгуках наших клієнтів
замовляйте весільні букети та оформлення залу

Замовити безкоштовну консультацію!

Замовник:



Отримувач:





Ваші данні не будуть передані третім лицям!

Замовити зворотній зв'язок

Ваші данні не будуть передані третім лицям!